Υπενθύμιση – Πρόσκληση στην 1η Διεθνή Εβδομάδα

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

 

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας  08-12 Μαΐου 2017  θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα μας η 1η Διεθνής Εβδομάδα του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, “1st International Week of Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki” με συμμετοχές από 25 Ιδρύματα από 10 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο διεθνοποίησης και εξωστρέφειας του Ιδρύματος. Το κύριο πρόγραμμα που διεξάγεται στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΑΤΕΙ-Θ (δίπλα στην Τεχνική Υπηρεσία), καθώς και το παράλληλο πρόγραμμα που διεξάγεται στα Τμήματα και τις Σχολές σας, επισυνάπτονται.

Η δράση αυτή έρχεται σε συνέχεια της Ημερίδας με τίτλο “Η Διεθνοποίηση του ΑΤΕΙ-Θ και η Κινητικότητα του προσωπικού του” που διεξήχθη στις 03-05-2017, ενώ θα ακολουθήσει η συμμετοχή του Ιδρύματος μας στον κοινό εορτασμό των 30 χρόνων Erasmus, με τα άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης (το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) στο διάστημα 23-25 Μαΐου 2017.

Οι θεματικές ενότητες και τα workshops της Διεθνούς Εβδομάδας, καλύπτουν περιοχές όπως: “E- Learning”, “Human Resource Management”, “International and Public Relations”, “Working in the fields of student and faculty support services”, “International Perspectives on Teaching”, “Good practices on Teaching”.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στις διεργασίες, στα workshops και στις διαλέξεις της Διεθνούς Εβδομάδας.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτης Τζιώνας

Αναπληρωτής Πρόεδρος Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

 

 

«IWATEI-Th»

«MAIN PROGRAM»

«PARALLEL DEPARTMENTAL LECTURES PROGRAM»

«ATEITH CAMPUS MAP»

 

0