ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

«Το αίμα είναι ζωή! Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε την σημασία αυτής της προσφοράς.Δώστε αίμα, δώστε ζωή με το αίμα σας!!»

Η Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του ΔΙ.ΠΑ.Ε συμμετείχε, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020, στην προγραμματισμένη αιμοδοσία  του Τμήματος Υγειονομικής Περίθαλψης, Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Δι.Πα.Ε.

Η Διοίκηση του Δι.Πα.Ε ευχαριστεί θερμά το Διδακτικό, Διοικητικό Προσωπικό και τους Φοιτητές  που πρόσφεραν εθελοντικά αίμα, ενισχύοντας την τράπεζα αίματος της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης (συγκεντρώθηκαν   38 μονάδες αίμα) αλλά και σ΄αυτούς που ήρθαν αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά. Πάραυτα, χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς ο βασικότερος σκοπός της δράσης αυτής, ο οποίος είναι να δίνουμε όλοι συχνότερα αίμα, όλο και περισσότερο επιτυγχάνεται!

Επίσης, η  Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη του Δι.Πα.Ε ευχαριστεί την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Θεσσαλονίκης  για τη συνεργασία τους που πολλά χρόνια τώρα διατηρεί μαζί μας.

Το Ίδρυμα μας  θα συνεχίσει να δίνει το παρόν σε δράσεις που στηρίζουν τον συνάνθρωπο γιατί μόνο “Όλοι μαζί μπορούμε”. Ας μην το ξεχνάει κανείς.

ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ,

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ

ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ
ΔΙ.ΠΑ.Ε
Δείτε την ΑΦΙΣΑ

0