Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 
(1) 2 3 4 ... 41 »


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/28 12:01:51
Ο κύκλος
Προς το διδακτικό και επιστημονικό προσωπικό του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ημερομηνίας ένταξης των υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στο αντίστοιχο ενιαίο σύστημα του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. πήρε παράταση.

Οι εργασίες μετάβασης θα ξεκινήσουν στις 7/5/2016 και θα ολοκληρωθούν στις 9/5/2016.

Σας υπενθυμίζουμε πως:
- η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του τμήματός σας θα μεταβεί και θα ενταχθεί στο ενιαίο αντίστοιχο σύστημα του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. (https://webmail.teithe.gr)
- όλο το διδακτικό και επιστημονικό προσωπικό θα πρέπει να μεριμνήσει και να προμηθευτεί νέο κωδικό για την ένταξή του στην κεντρική υπηρεσία αλληλογραφίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. μέχρι τις 7/5/2016 επικοινωνώντας με το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου.
- η διαδικασία δημιουργίας aliases για τους παλιούς λογαριασμούς των φοιτητών συνεχίζεται κανονικά, ώστε να μήν επηρεαστούν από την μετάβαση.
- από τις 7/5/2016 βαθμιαία η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα μεταβεί στο κεντρικό εξυπηρετητή αλληλογραφίας του Ιδρύματος.
- η πρόσβαση στα γραμματοκιβώτια του υφιστάμενου διακομιστή του τμήματος, θα γίνεται για λόγους αρχειοθέτησης και η διαχείρισή τους θα παραμείνει στο τμήμα.
- οι διευθύνσεις των ιδρυματικών email δεν θα αλλάξουν από την ένταξη στο ενιαίο σύστημα.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/27 11:15:12
Ο κύκλος
Είσαι νέα-ος ηλικίας 16 - 26 ετών;
Στείλε μας την ταινία σου 3’ - 16’ με θέμα «Η κρίση που ζω»
Οι ταινίες μπορούν να έχουν τη φόρμα που ελεύθερα θα επιλέξεις όπως ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ, μυθοπλασία (δράμα, κωμωδία, παρωδία, θρίλερ, επιστημονική φαντασία), μιούζικαλ, κινούμενο σχέδιο, σχόλιο-μονόλογος, βίντεο αρτ κλπ)
Οι ταινίες μπορούν να γυριστούν με ψηφιακά μέσα όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, φωτογραφικές κάμερες και βιντεοκάμερες.
Θα μεταδώσουμε όλες τις ταινίες εφόσον δεν παραβαίνουν το νόμο που διέπει τη μετάδοση των οπτικοακουστικών προϊόντων και καλύπτουν τις στοιχειώδεις τεχνικές προδιαγραφές για τη μετάδοση τους.
Mάθε περισσότερα εδώ freezone.ert.gr και εδώ Fb Free Zone ERT3
https://www.youtube.com/watch?v=fOidA8Y9J4E
επικοινωνία: freezone.ert3@ert.gr

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/26 14:30:00
Ο κύκλος
1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017
MASTER OF SCIENCE (MSc) IN
INNOVATIVE SYSTEMS OF SUSTAINABLE AGRICULTURAL PRODUCTION

To Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), στην περίοδο 2016-17.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/22 10:41:29
Ο κύκλος
Για πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.
http://fellowships.teiemt.gr

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/20 14:57:23
Ο κύκλος
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ:"ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙ/Θ", ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ 170.000,00€ (ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΠΑ)

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/11 11:22:02
Ο κύκλος
Το ΑΤΕΙΘ ως μέλος της πλατφόρμας του έργου FUSIONS με θέμα τη ανάπτυξη κοινής ευρωπαϊκής στρατηγικής για τη μείωση της σπατάλης των τροφίμων ενημερώνει για τα αποτελέσματα του έργου

European project FUSIONS releases EU-28 estimates of food waste levels and a Food Waste Quantification Manual

The European-funded food waste prevention project,FUSIONS (Food Use for Social Innovation by Optimising Waste Prevention Strategies) is working towards achieving a more resource efficient Europe by significantly reducing food waste. The project which runs for 4 years, from August 2012 to July 2016, has received funding from the European Union's Seventh Framework Programme for research, technological development and demonstration under grant agreement no 311972 and brings together 21 partners from across Europe under the coordination of Wageningen University & Research. Its overall objective is to contribute to the harmonisation of food waste monitoring and the development of food waste related policy for EU-28. The External Executive Advisory Board includes representatives from EC DG Environment, DG SANTE, DG AGRI, FoodDrinkEurope, UNEP, OECD, and WWF. The project has established a European Multi-Stakeholder Platform to generate a shared vision and strategy to prevent food loss and waste across the whole supply chain through social innovation. Already more than 200 leading European organisations have pledged their support.The Department of Food Technology of the Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki is a member of the aforementioned platform.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/4/8 15:15:31
Ο κύκλος
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:"ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙ/Θ"

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/31 11:49:03
Ο κύκλος
Έκθεση Φωτογραφίας

«ἈΝΕΓΝΩΚΑ»Τρίτη 5 Απριλίου έως Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Φωτογραφική ομάδα ZONE V

Εγκαίνια: Τρίτη 5 Απριλίου 2016, στις 11:00 , στο Γυάλινο

Το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας «ἈΝΕΓΝΩΚΑ» της Φωτογραφικής ομάδας ZONE V που ξεκινά την Τρίτη 5 Απριλίου και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο προώθησης της φιλαναγνωσίας.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/30 10:28:18
Ο κύκλος
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ πρόχειρος μειοδοτικός για την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΤΕΙ/Θ, προϋπολογισμού δαπάνης σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000,00€) με ΦΠΑ.

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/23 12:00:25
Ο κύκλος
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ:"ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙ/Θ" ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ 170.000,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΠΑ.

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/22 14:16:52
Ο κύκλος
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ πρόχειρος μειοδοτικός για την κάλυψη των αναγκών του ΑΤΕΙ-Θ σε φωτοαντίγραφα ασπρόμαυρα και έγχρωμα, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά σελίδα, προϋπολογισμού δαπάνης δέκα εννέα χιλιάδων ευρώ (19.000,00 €) με ΦΠΑ.

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/8 12:33:03
Ο κύκλος
H 8η Μαρτίου, έχει καθιερωθεί διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και έχει ρίζες στις μαχητικές δράσεις των γυναικών της εργατικής τάξης, της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την περίοδο της μεγάλης κοινωνικής αναταραχής που επέφερε η βιομηχανική επανάσταση τον 19ο αιώνα.

Η πρώτη φορά που κατέβηκαν γυναίκες σε διαδήλωση ήταν στη Νέα Υόρκη στις 8 Μαρτίου του 1857 όπου η πλειοψηφία των διαδηλωτριών/των ήταν από τη βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και διαμαρτύρονταν για τους χαμηλούς μισθούς, τις 12 ώρες εργασίας ημερησίως και, γενικά για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας. Η διαδήλωση, δέχτηκε επίθεση από την αστυνομία και πολλά από τα άτομα που συμμετείχαν τραυματίστηκαν και συνελήφθησαν. Δύο χρόνια αργότερα, πάλι τον μήνα Μάρτιο, αυτές οι γυναίκες οργάνωσαν την πρώτη εργατική ένωση προσπαθώντας να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και να κερδίσουν μερικά βασικά δικαιώματα στο χώρο εργασίας τους.

Η 8η Μαρτίου του 1908 σηματοδότησε το πρώτο κύμα των μαζικών μαχητικών δράσεων των εργαζομένων γυναικών, όταν 15.000 γυναίκες παρέλασαν μέσα από την Νέα Υόρκη απαιτώντας λιγότερες εργατοώρες, καλύτερο μισθό, δικαίωμα ψήφου και να σταματήσουν να απασχολούνται παιδιά σαν εργάτες. Υιοθέτησαν το σύνθημα "Ψωμί και τριαντάφυλλα" (Bread and Roses), με το ψωμί να συμβολίζει την οικονομική ασφάλεια και τα τριαντάφυλλα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικές για το πότε καθιερώθηκε η «Ημέρα της Γυναίκας» ως Παγκόσμια γιορτή. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για πρώτη φορά εορτάστηκε το 1909 στις ΗΠΑ με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως υιοθετήθηκε το 1911 από τη Σοσιαλιστική Διεθνή. Η τρίτη και επικρατέστερη εκδοχή αναφέρει ότι ο εορτασμός της ημέρας της γυναίκας καθιερώθηκε το 1910 με πρόταση της Γερμανίδας σοσιαλίστριας Clara Zetkin κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Διεθνούς.
Από το 1977 που θεσμοθετήθηκε επίσημα από τον ΟΗΕ η 8η Μαρτίου ως η « Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται σε όλη τη Γη, με πολιτικές αλλά και ρομαντικές προεκτάσεις.
Από την Επιτροπή για Θέματα Φύλου και Ισότητας του ΑΤΕΙ-Θ

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/7 15:20:00
Ο κύκλος
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος του ΑΤΕΙΘ σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης διοργανώνουν για το εαρινό εξάμηνο Σεμινάρια με σχετική θεματολογία στα πλαίσια της ‘’ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ‘’στα παρακάτω Σχολεία και Κέντρα Εκπαίδευσης:

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/2 14:38:57
Ο κύκλος
ERASMUS I
Τρίτη (Tuesday) 12.00 – 13.30
ERASMUS II
Τετάρτη (Wednesday) 14.00 - 15.30
ERASMUS III
Πέμπτη (Thursday) 12.00 – 13.30

Αίθουσα 101, Κεντρικός Διάδρομος
Room 101, Old Building
Η διδάσκουσα
Ευαγγελία Μπόμπολα

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/2 14:37:50
Ο κύκλος
ΓΑΛΛΙΚΑ Ι
Πέμπτη (Thursday) 11.00 – 12.30
ΑΙΘ. 103 – ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ
ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΙ
Παρασκευή (Friday) 11.00 – 13.00
ΑΙΘ. 105 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΙΙ
Παρασκευή (Friday) 13.00 – 15.00
ΑΙΘ. 105 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

H διδάσκουσα
Αντωνία Σαχπάζη

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/2 14:36:39
Ο κύκλος
TΡΙΤΗ 9.30 ΕΩΣ 11.00 ΜΕ ΤΗΝ κ. ΣΑΧΠΑΖΗ (ΑΙΘ. 103)
ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00 ΕΩΣ 13.00 ΜΕ ΤΗΝ κ. ΚΑΜΠΑΤΖΑ (ΑΙΘ. 102)
ΠΕΜΠΤΗ 9.30 ΕΩΣ 11.00 ΜΕ ΤΗΝ κ. ΣΑΧΠΑΖΗ (ΑΙΘ. 103)

Οι αίθουσες 102 & 103 βρίσκονται στο παλιό κτίριο του ΑΤΕΙΘ.

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΕΣ
ΚΑΜΠΑΤΖΑ Β.
ΣΑΧΠΑΖΗ Α.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/3/1 11:14:54
Ο κύκλος
Συγκέντρωση Υγειονομικού Υλικού & Τροφίμων, για το Κέντρο Μετεγκατάστασης Προσφύγων στα Διαβατά

Συντάκτης: xkitsos2
Αρχεία:
 


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/2/24 14:52:33
Ο κύκλος
Πρόχειρος διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Αναβάθμιση εξωτερικού φωτισμού και αποκατάσταση καλωδιώσεων κτιριακού συγκροτήματος στο Κιλκίς του ΑΤΕΙ/Θ» με κλειστές προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Προκηρύξεις Προσωπικού Η διαγώνιος γραμμή    2016/2/24 14:16:09
Ο κύκλος
Προκήρυξη Θέσης Τακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

Συντάκτης: xkitsos2
Αρχεία:
 


Προκηρύξεις Προσωπικού Η διαγώνιος γραμμή    2016/2/11 13:32:45
Ο κύκλος
Προκήρυξη του Τμήματος Μηηχανολόγων Οχημάτων Τ.Ε. για πρόσληψη Επιστ. & Εργαστ. Συνεργατών

Συντάκτης: xkitsos2
Αρχεία:
 
(1) 2 3 4 ... 41 »

.: Πρόσφατες Ανακοινώσεις :.