Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2013/9/4 13:50:00
Ο κύκλος
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΙΤΙΣΗΣ
http://feeding.teithe.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ 9/10/2013
Οι φοιτητές οι οποίοι έχουν καταθέσει την ηλεκτρονική αίτηση και αυτοί που θα καταθέσουν να προσκομίσουν άμεσα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται,προκειμένου να γίνει ο έλεγχος και η οριστικοποίηση των αιτήσεων.ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΙΤΙΣΗΣ

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ, ΕΩΣ 13/10/2013.

1. Οι φοιτητές των παλαιών εξαμήνων που έχουν κάρτα σίτισης θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους αμέσως μετά την δήλωση -ανανέωση εγγραφής.

2. Οι φοιτητές των παλαιών εξαμήνων που δεν έχουν κάρτα σίτισης θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές που ανήκουν στην 1η κατηγορία εφόσον πραγματοποιηθεί η ανανέωση της κάρτας τους θα προσκομίσουν στο γραφείο σίτισης απαραίτητα εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση μαζί με το εκκαθαριστικό του 2013 και αν τυχόν επέλθει άλλη αλλαγή σε κάποιο απο τα δικαιολογητικά που έχουν ήδη κατατεθεί θα το προσκομίσουν.

Οι φοιτητές που ανήκουν στην 2η κατηγορία θα προσκομίσουν την εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτουνται για την έκδοση κάρτας σίτισης.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΙΤΙΣΗΣ

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 

.: Πρόσφατες Ανακοινώσεις :.