Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 
(1) 2 3 4 ... 169 »


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/7/28 14:05:25
Ο κύκλος
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που αφορά στην πράξη με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Διαγωνισμοί Η διαγώνιος γραμμή    2016/7/26 11:26:41
Ο κύκλος
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ανοικτής δημοπρασίας επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Τ.Ε.Ι.Θ", προϋπολογισμού δημοπράτησης 345.500,00€ με αναθεώρηση και ΦΠΑ.

Συντάκτης: Γραφείο Διαγωνισμών
Email επικοινωνίας: diagonismoi@admin.teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/7/22 9:41:50
Ο κύκλος
Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ιδρύματος κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τζιώνα και το Γραμματέα του ΑΤΕΙ-Θ κ. Νικόλαο Τσίτση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα τονίστηκαν οι στενοί δεσμοί και οι ιστορικές σχέσεις που συνδέουν τη Μητρόπολη με το ΑΤΕΙ-Θ.
Ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ εξήρε το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολή στους δύσκολους καιρούς που διάγει η χώρα και ανέπτυξε τις προτάσεις του ΑΤΕΙ-Θ ως πυλώνα στήριξης της τοπικής κοινωνίας σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο.
Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του ΑΤΕΙ-Θ ως Ίδρυμα που προάγει τις επιστήμες, την παιδεία και τη γνώση και τόνισε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει να απελευθερωθεί από τα προσωπικά πάθη και να αναδείξει τις αρετές του και τις παναθρώπινες αξίες που θα βοηθήσουν την ελληνική κοινωνία να ενδυναμωθεί και να αντιμετωπίσει την κρίση που αντιμετωπίζει.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/7/21 9:55:18
Ο κύκλος
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
“Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου Αγροτικής Παραγωγής”
MASTER OF SCIENCE (MSc) IN
INNOVATIVE SYSTEMS OF SUSTAINABLE AGRICULTURAL PRODUCTION

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/7/19 15:01:22
Ο κύκλος
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη γαλλική τράπεζα χορηγεί δάνεια σε φοιτητές Erasmus+ για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών στο εξωτερικό. Κατά συνέπεια, τόσο Γάλλοι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν εκτός Γαλλίας, όσο και Έλληνες πολίτες που δεν έχουν πραγματοποιήσει προπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, μπορούν να δανειοδοτηθούν για να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακά στη Γαλλία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρχονται σε επαφή απευθείας με τα τραπεζικά ιδρύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.iky.gr/el/daneia-gia-metaptyxiakes-spoydes

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
(1) 2 3 4 ... 169 »

.: Πρόσφατες Ανακοινώσεις :.