Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 
(1) 2 3 4 ... 174 »


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/10/19 15:02:45
Ο κύκλος
Εχθές, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 ο Πρόεδρος του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κύριος Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης παρέστη στα εγκαίνια των εκθέσεων του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.
Τα εγκαίνια τέλεσε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.


Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/10/17 15:00:39
Ο κύκλος
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), Ελληνικό Εστιακό Σημείο του οργανισμού European Food Safety Authority (EFSA) και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), μέλος των Οργανισμών του Άρθρου 36 της EFSA, καλούν τα ενδιαφερόμενα μέλη ΕΠ του Ιδρύματος στη Σύσκεψη του ΕΦΕΤ με το ΑΤΕΙΘ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 (14:00-17:00) στη ΑΤΕΙΘ, στο Αμφιθέατρο του Ν. Κτηρίου του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων.
Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν ο ρόλος και οι δράσεις του ΕΦΕΤ ως εστιακό σημείο του οργανισμού EFSA, οι δυνατότητες συμμετοχής των οργανισμών του Άρθρου 36 σε συγχρηματοδοτούμενα έργα και διαγωνισμούς, καθώς και τα σχετικά πεδία δραστηριοτήτων του ΑΤΕΙΘ. Η σύσκεψη θα δημιουργήσει μια ευκαιρία για συζήτηση επί των δυνατοτήτων καλύτερης συμμετοχής των Ελληνικών Οργανισμών του Άρθρου 36 στις προκλήσεις του οργανισμού EFSA και επί των συνεργασιών ΕΦΕΤ-Πανεπιστημίων/EFSA-Ελληνικών φορέων για την εκτίμηση επικινδυνότητας καθώς και δυνατότητες βελτίωσης της επιστημονικής συνεργασίας.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/10/17 13:14:26
Ο κύκλος
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου - Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2016

Εγκαίνια: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στις 11:00, στο Γυάλινο

Η Μονάδα Διασύνδεσης Φορέων (ΜΟΔΙΦ) του ΑΤΕΙ-Θ και το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης σας προσκαλεί στην έκθεση “Οι Πολιτιστικοί πίνακες της Θεσσαλονίκης” που ξεκινά την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2016.
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του τμήματος με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/10/17 9:19:20
Ο κύκλος
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα έχει την τιμή να αναγορεύσει την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2) την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 18:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως και στο σύνολό του το ΑΤΕΙΘ, είναι από τα καινοτομικότερα ΑΕΙ στην Ελλάδα και προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές υψηλότατου επιπέδου. Ενδεικτικά, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν τα παρακάτω:
- Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών
- Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση & Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων
- Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/10/14 14:30:00
Ο κύκλος
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο νέο Αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Στο χαιρετισμό του προς την ακαδημαϊκή κοινότητα ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης ευχήθηκε η ακαδημαϊκή χρονιά να είναι γεμάτη από υγεία, ευωχία, ευόδωση των προσπαθειών αλλά και πλήρωση ζωής. Αναφέρθηκε επίσης στους στενούς δεσμούς που συνδέουν το Ίδρυμα με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τόνισε το σημαντικό πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης επισήμανε ότι είναι καίριας σημασίας η ενδυνάμωση των σχέσεων με το ΑΤΕΙ-Θ καθώς η κοινωνική προσφορά και η υπεράσπιση των πανανθρώπινων αξιών αποτελούν προτεραιότητα της εκκλησίας και ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος. «Η ευλογία του Αγίου Θεού είναι ότι πιο πολύτιμο για το ξεκίνημα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, για τους νέους φοιτητές, αυτά τα φωτεινά πρόσωπα αποτελούν την μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον” τόνισε.

Γραφείο Τύπου ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 
(1) 2 3 4 ... 174 »

.: Πρόσφατες Ανακοινώσεις :.