Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 
(1) 2 3 4 ... 177 »


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/11/29 15:50:49
Ο κύκλος

Με την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Μαρία Ευστρατίου Κόλλια – Τσαρουχά συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Ήταν μια εποικοδομητική και γόνιμη συνάντηση από την οποία προέκυψε ότι το Υπουργείο θα είναι αρωγός και θα συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του ΑΤΕΙ-Θ. Η Υφυπουργός είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν το Ίδρυμα και έχει συνδράμει πολλές φορές στην επίλυση τους από τη θέση της.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/11/28 13:10:00
Ο κύκλος
Τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα συνάντησε ο Πρόεδρος του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης το Σάββατο 26-11-2016. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Υφυπουργείου Μακεδονίας Θράκης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙΘ έθεσε στον Πρωθυπουργό με προτεραιότητα όλα τα καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της μειωμένης χρηματοδότησης και στελέχωσης , τις προοπτικές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, την ανάγκη ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης των ΤΕΙ με δυνατότητα κύκλου διδακτορικών σπουδών, τα θεσμικά προβλήματα που δυσχεραίνουν την αναπτυξιακή πορεία του Ιδρύματος, καθώς και το καθεστώς του κτιρίου στο Κιλκίς. Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙΘ προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό να επισκεφτεί το ΑΤΕΙΘ προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος πως λίγοι άνθρωποι με ελάχιστα μέσα προσφέρουν πολλά και πρέπει η πολιτεία να ανταποκριθεί όπως πρέπει σε αυτή την προσπάθεια.
O Πρωθυπουργός τόνισε ότι στόχος του είναι η άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων με ρεαλιστικές και εφικτές λύσεις.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/11/28 9:40:47
Ο κύκλος
Επίκαιρο άρθρο με τίτλο "Πλεόνασμα γνώσης, εφαλτήριο οικονομικής ανάπτυξης", που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής" της 20ής Νοεμβρίου 2016, του προέδρου του ΑΤΕΙΘ κ. Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/11/25 14:00:00
Ο κύκλος
Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 η εκδήλωση του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με θέμα «Μέγας Αλέξανδρος και Αριστοτέλης. Ο Αριστοτέλης ως δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΑΤΕΙ-Θ κ. Ιωάννης Kογκούλης. Εισήγηση για το θέμα, έκανε η κ. Μαρία Πλαστήρα - Βαλκάνου, Επίκουρη Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ με θέμα «Ο Αριστοτέλης ως δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Παρευρέθηκαν μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, καθηγητές και πλήθος φοιτητές.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τα κάτωθι χορευτικά συγκροτήματα:

Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης «Ο Μέγας Αλέξανδρος»
Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος»
Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορείου Ελλάδος «Αλέξανδρος»

Δείτε το σχετικό video στο παρακάτω link:
https://www.youtube.com/watch?v=eLfsmYiY8U0

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2016/11/21 10:53:26
Ο κύκλος
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην ενημερωτική Ημερίδα παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Δικτύου EURAXESS η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 10:00π.μ. στο Νέο Αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ, παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων του δικτύου EURAXESS.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 
(1) 2 3 4 ... 177 »

.: Πρόσφατες Ανακοινώσεις :.